Ježčata již mají své domovy a druhá ježinka je v očekávání (snad)

06.05.2014 14:05

Během tohoto týden odejdou všechna ježčata do svých nových domovů. Jedna ježinka poputuje dokonce až na Slovensko do chovné stanice Ježkovy Oči! Máme z toho velkou radost. Hlavně z toho důvodu, že i přes několik zrušených rezervací se nám podařilo najít domov pro všechny. 

S tím se také pojí další novinka - nebo spíše opatření - tzv. REZERVAČNÍ  NEVRATNÁ ZÁLOHA. Dokud se ježčata nenarodí, je možné udělat nezávaznou rezervaci, kterou bude po narození mláďat možné zrušit (nenarodí se pohlaví nebo zbarvení, které jste chtěli, apod.). Ovšem ve chvíli, kdy budou miminka na světě, bude se znát pohlaví a předběžné zbarvení a vy potvrdíte rezervaci, pošlete nám na účet nevratnou zálohu na ježečka (cca 200 - 300 kč). Při přebírání pak jen doplatíte zbytek do ceny prcka. Je to především kvůli tomu, aby nám v dalším vrhu opět půlka lidí neodřekla rezervaci a zájemce si tak prvně dobře rozmyslel, jestli si ježka skutečně může pořídit.

Další, poněkud lepší zprávou je, že se dnes, po několikadenním pobytu u samečka Puzzlíka, vrátila ježinka Amálka domů. Teď budeme a nadějí očekávat, že se za měsíc narodí vrh C. Předběžné rezervace lze udělat na našem mailu, který najdete v sekci Kontakt.